Englishen
Mir.az » Recipe » A Delight On Its Own : Chocolate Sauce Recipe

A Delight On Its Own : Chocolate Sauce Recipe

78
asan resept,asan yemək resept,sadə resept
1 kasa10 calories, 1 kasa grams fat
A Delight On Its Own : Chocolate Sauce Recipe

About Food:

Chocolate Sauce recipe from Turkey cuisine .
Dondurmanın bəzəyi, maye halı ilə islak kekslərin, tortların örtüyü, tək başına əfsanə olan şokolad sousu... Südlü desertlərə, tortlara, xəmirlərə rəng qatan şokolad sousunu evdə hazırlamaq çox asandır! Bir neçə inqrediyentlə hazırlaya biləcəyiniz ən dadlı souslardan biri olan şokolad sousunu Mir.az təqdim edir.
Əgər daha çox südlü ləzzətləri sevirsinizsə, tünd şokolad yerinə eyni miqdarda südlü şokolad və ya az tünd şokoladdan istifadə edə bilərsiniz. Hətta çox sadə bir desert də üzərinə bir az şokolad sousu tökülsə, dünyanın ən dadlı desertinə çevrilə bilər. Onda artıq əllərinizə qüvvət deyirik və ləzzətli şokoladlı sous reseptini hazırlamaq üçün sizi tək buraxırıq.Uğurlar!

HOW MANY PERSON

1 kasa people

PREPARATION TIME

5 minute

COOKING TIME

10 minute

ingredients:

  • 200 milliliters of cream (1 cup)
  • 2 tablespoons of powdered sugar
  • 1 teaspoon of butter
  • 120 grams of dark chocolate
  • 60 grams of milk chocolate

Method of preparation:

Pour the cream, oil and powdered sugar into a pot and stir occasionally over medium heat, and when it comes to the boiling point, immediately turn off the heat and add finely chopped dark and milk chocolates (you can use any chocolate you like).
Stir continuously with a spoon until the chocolates are completely melted.
Refrigerate, stirring continuously with the help of a whisk, so as not to form a crust.
Keep the sauce that you have cooled to room temperature in the refrigerator for 1 hour so that it becomes thicker.
You can take it out of the refrigerator and decorate it with chocolate sauce on the prepared desserts.



Comments 0

Write a comment
There are no comments yet, this is your chance to write the first comment!

Write a comment