Sadəcə 4 Ərzaqla : Kartof Tostu Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Səhər yeməyi resepti.
Hər kəs bir neçə inqrediyentlə möhtəşəm yeməklər hazırlamağı sevir. Bu onlardan biridir. Əslində görünüşü və adı ilə çörəyin ortasına kartof qoyub tost hazırlanır kimi səslənir, amma əslində bu tost yalnız kartofla hazırlanır. Tərkibləri bir yerdə saxlamaq üçün yumurta vacibdir. Holland pendiri də tostlara gözəl dad qatır. Beləliklə, 4 inqrediyentdən ibarət əla resept əldə edilir. Kartof tostunu səhər yeməyində, həm də televizor və ya kompüter qarşısında qəlyanaltı kimi istifadə edə bilərsiniz.
Hər kəs bir neçə inqrediyentlə möhtəşəm yeməklər hazırlamağı sevir. Bu onlardan biridir. Əslində görünüşü və adı ilə çörəyin ortasına kartof qoyub tost hazırlanır kimi səslənir, amma əslində bu tost yalnız kartofla hazırlanır. Tərkibləri bir yerdə saxlamaq üçün yumurta vacibdir. Holland pendiri də tostlara gözəl dad qatır. Beləliklə, 4 inqrediyentdən ibarət əla resept əldə edilir. Kartof tostunu səhər yeməyində, həm də televizor və ya kompüter qarşısında qəlyanaltı kimi istifadə edə bilərsiniz.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
5 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
12 dəqiqəTərkibi:
- 3 ədəd kartof
- 1 ədəd yumurta
- 1 çay qaşığı duz
- 1 çay qaşığı qara istiot
- 3 xörək qaşığı duru yağ
- 1 stəkan sürtkəcdən keçilmiş holland pendiri
Hazırlanma qaydası:
Sürtkəcdən keçilmiş və suyu sıxılmış kartofu qaba
qoyub üzərinə yumurta, duz, istiot, yağ və sürtgəcdən keçirilmiş holland pendirini əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Tosterinizi yaxşıca qızdırın.
Yağlı kağızı tosterə uyğun qatlayıb üstünə hazırladığınız qarışımı tökün.
Kartof tostunu yaxşı qızdırılan tosterdə üzəri qızılı rəng alana qədər bişirin. Vaxtaşırı yoxlamağı unutmayın.
Bişib qızardıqdan sonra servis edə bilərsiz.
NUŞ OLSUN?.
qoyub üzərinə yumurta, duz, istiot, yağ və sürtgəcdən keçirilmiş holland pendirini əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Tosterinizi yaxşıca qızdırın.
Yağlı kağızı tosterə uyğun qatlayıb üstünə hazırladığınız qarışımı tökün.
Kartof tostunu yaxşı qızdırılan tosterdə üzəri qızılı rəng alana qədər bişirin. Vaxtaşırı yoxlamağı unutmayın.
Bişib qızardıqdan sonra servis edə bilərsiz.
NUŞ OLSUN?.
Şərhlər 0
Şərh Yaz