Azərbaycancaaz
Mir.az » Kitablar » Jean Vitaux "Qastronomiya" PDF

Jean Vitaux "Qastronomiya" PDF

Jean Vitaux "Qastronomiya" PDF
  • Reytinq: 2
  • Şərhlər: 0
Populyarlıq 100% 100%


Diqqət Çəkənlər
Hər şeydən əvvəl əsas bir yanlış anlaşılmanı aradan qaldırmaqda fayda ola bilər. Qastronomiyanın sadəcə bir yeməyin damaqda buraxdığı dad olmadığı aşkardır. Məhsul biliyindən tətbiq texnikası və bacarığına, bir yeməyin tarix boyu və mədəniyyətlər arasında yol alarkən büründüyü onca çeşidləməyə, hansı yeməyin hansı içki ilə necə uyğunlaşdığına dair geniş bir mədəniyyət hadisəsindən söz edildiyi bəllidir. Əlbəttə, yemək vərdişlərinin kökləşdirdiyi ənənəvi qəbullardan bölgələrə xas coğrafi ərazi və quruluş xüsusiyyətlərinə qədər bir çox ixtisas sahəsinə genişləndirilə biləcək, izləri incəsənət, hətta memarlıqda izlənə biləcək xüsusi bir bacarıqdan danışırıq. Əlinizdəki kitab bütün bu əsaslı sahə bilgisini dərin bir mədəni arxa planla paralel şəkildə izləyir.
Jean Vitaux "Qastronomiya" PDF
Kitabı yalnız qeydiyyatdan keçmiş istifadəçilər yükləyə bilər.

Şərhlər 0

Şərh Yaz
Hələ heç bir şərh yoxdur, lakin ilk şərhi yazan siz ola bilərsiniz!

Şərh Yaz