Xəstəliyə dərman, C vitamini ilə zəngin Portağal Soku Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Limonat resepti.
Portağalın bol olduğu fəsildə 3 portağal ilə 5 litr portağal suyu hazırlamağa nə deyirsiz ?
Portağalın bol olduğu fəsildə 3 portağal ilə 5 litr portağal suyu hazırlamağa nə deyirsiz ?
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
25 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
0 dəqiqəTərkibi:
3 ədəd portağal5 litr su
2 xörək qaşığı limon duzu
1.5 stəkan şəkər tozu
Hazırlanma qaydası:
Portağalları yaxşıca yuyub böyük dilimlərə kəsin. Dilimlənmiş portağalları soyuducuya qoyub 1 gecə dondurun.
Çıxarıb otaq temperaturunda 10 dəqiqə saxlayıb meyvəsıxan robota qoyub üzərinə şəkər tozu əlavə edib robotdan keçirin.Üzərinə 5 litr su və limon duzu əlavə edib yenidən qarışdırın ki, həll olsun.
15 dəqiqə gözlədikdən sonra süzgəcdən keçirib içə bilərsiz.
NUŞ OLSUN ?.
Çıxarıb otaq temperaturunda 10 dəqiqə saxlayıb meyvəsıxan robota qoyub üzərinə şəkər tozu əlavə edib robotdan keçirin.Üzərinə 5 litr su və limon duzu əlavə edib yenidən qarışdırın ki, həll olsun.
15 dəqiqə gözlədikdən sonra süzgəcdən keçirib içə bilərsiz.
NUŞ OLSUN ?.
Şərhlər 0
Şərh Yaz