Azərbaycancaaz
Mir.az » Resept » Türkiyə Mətbəxindən : Alanya Boğçası Resepti

Türkiyə Mətbəxindən : Alanya Boğçası Resepti

100
asan resept,asan yemək resept,sadə resept
6 ədəd10 calories, 6 ədəd grams fat
Türkiyə Mətbəxindən : Alanya Boğçası Resepti

Yemək Haqqında:

Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Asan bir dadın eyni zamanda qəşəng ola bilməyəcəyini düşünürsənsə, yanılırsınız. Həm rahatlıq, həm də vizual ziyafət təqdim edən Alanya boğçası həftə içi səhərlər asanlıqla hazırlaya biləcəyiniz bir ləzzətdir.
Sizdə mütləq sınamalısınız!

NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN

6 ədəd nəfərlik

HAZIRLIQ VAXTI

10 dəqiqə

BİŞİRMƏ MÜDDƏTİ

10 dəqiqə

Tərkibi:

Xəmir üçün:
2 ədəd yumurta
2 stəkan un
1 stəkan su süd
1/3 çay qaşığı yağ
1 stəkan su
1 çay qaşığı duz

İçliküçün:
100 qram kəsmik pendiri
1 dəstə cəfəri (doğranmış)

Bişirmək:
2 xörək qaşığı yağ

Bağlamaq üçün:
3 ədəd soğan (yaşıl hissələri isti suda saxlanılacaq)

Hazırlanma qaydası:

Xəmiri hazırlamaq üçün lazım olan bütün inqrediyentləri bir qaba əlavə edib yaxşıca qarışdırın və yavaş-yavaş çırpın.
Əvvəlcə tavanızı qızdırıb yağlayın və bir çömçə ilə pancake məhlulundan götürüb tavaya yaxşıca yayın və hər iki tərəfini bişirin.
Bütün pancake xəmiri bitənə qədər bu prosesi təkrarlayın.
Soğanların yaşıl hissələrini qaynar suya qoyub 2 dəqiqə gözləyin və sonra soyuq suya əlavə edin. Beləliklə, pancakeki bağlayarkən yaşıl soğan tez qopmayacaq.
Cəfərini qaba əlavə edib kəsmiklə qarışdırın.Bu qarışığı pancakelərin ortasına qoyub bükün və soyuq suda gözlətdiyiniz soğan ilə bağlayın.
Boğçalar hazırdır. Süfrəyə verə bilərsiniz.

NUŞ OLSUN😋.

Şərhlər 0

Şərh Yaz
Hələ heç bir şərh yoxdur, lakin ilk şərhi yazan siz ola bilərsiniz!

Şərh Yaz