Unlu peçenye ilə eyni: 3 inqridient asan peçenye resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Şirniyyat resepti.
O qədər asan və dadlı peçenye reseptidir ki, sınayanlar dadına inana bilmirlər. Cəmi 3 inqrediyentdən istifadə edərək hazırlanan bu peçenyelər həm dadlı həm də asan hazırlanandır.
Çox yorulmadan bu tez hazırlanan peçenye hazırlamaq üçün reseptin davamını oxuyun. Nuş olsun!
O qədər asan və dadlı peçenye reseptidir ki, sınayanlar dadına inana bilmirlər. Cəmi 3 inqrediyentdən istifadə edərək hazırlanan bu peçenyelər həm dadlı həm də asan hazırlanandır.
Çox yorulmadan bu tez hazırlanan peçenye hazırlamaq üçün reseptin davamını oxuyun. Nuş olsun!
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
16 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
25 dəqiqəTərkibi:
- 1 paket vanil pudingi
- 1 stəkanı maye yağ
- 3 stəkan un
- 1/2 paket qabartma tozu
Hazırlanma qaydası:
1. Pudinqi dərin bir qaba tökün.
2. Üzərinə yağ əlavə edin.
3. Un və qabartma tozunu ələyərək əlavə edin.
4. Homojen olana qədər yaxşıca yoğurun.
5. Peçenyeləri istədiyiniz formada düzəldin və siniyə qoyun.
6. Əvvəlcədən 180 dərəcədə isidilmiş sobanın orta gözündə təxminən 25 dəqiqə, kənarları və dibi açıq rəng olana qədər bişirin.
2. Üzərinə yağ əlavə edin.
3. Un və qabartma tozunu ələyərək əlavə edin.
4. Homojen olana qədər yaxşıca yoğurun.
5. Peçenyeləri istədiyiniz formada düzəldin və siniyə qoyun.
6. Əvvəlcədən 180 dərəcədə isidilmiş sobanın orta gözündə təxminən 25 dəqiqə, kənarları və dibi açıq rəng olana qədər bişirin.
Şərhlər 0
Şərh Yaz