Bu qarğıdalının dadını həqiqətən sevəcəksiniz. Çöldə yediyiniz kabab olmuş qarğıdalı ilə müqayisədə evdə hazırladığınız bu qarğıdalı çox daha dadlı olacaq. Bu resept evdə közlənmiş qarğıdalıdan zövq
Bosniya mantısını hazırlamaq üçün əvvəlcə xəmir topları hazırlanır və hər biri bir-bir açılır. Yağlanmış xəmir bir-birinin üstünə qoyulur və yenidən yuvarlanır ki, iri lif şəklində hazırlanır. Xəmir
Azərbaycan mətbəxinin hər hansı bir yeməyi kulinariya şedevridir. Şah əsərlərdən biri də “Xəzər” mənasını verən Xəzər salatıdır. Bildiyiniz kimi Xəzər dənizi nərə balığı və kürü ilə məşhurdur. Bu
Qış mövsümündə xəstələnərək həkimə müraciət etməmək üçün yeməklərinizə diqqət etməlisiniz. Faydalı şorbalar içərək xəstəliklərdən qoruna bilərsiniz. Qış şorbalarına ən ləzzətli nümunə isə balıq
Suşi dünyanın ən məşhur Yapon yeməyidir. Hazırlanması çətin gəlsə də ev şəraitində hazırlanma qaydası olduqca asandır. Mir.az suşinin ev şəraitində hazırlanma qaydasını təqdim edir.
Un və sirkə ilə hazırlanan bu inanılmaz praktik xəmir resepti həm əllə yuvarlanması, həm də xırtıldayan paxlava yufkasına bənzəməsi ilə diqqət çəkir. İki fərqli inqrediyentdən istifadə etməklə