Azərbaycancaaz
Mir.az » Kitablar » S. P. Həsənov "Ev şəraitində Meyvə və Tərəvəzin konservləşdirilməsi" PDF

S. P. Həsənov "Ev şəraitində Meyvə və Tərəvəzin konservləşdirilməsi" PDF

S. P. Həsənov "Ev şəraitində Meyvə və Tərəvəzin konservləşdirilməsi" PDF
  • Reytinq: 0
  • Şərhlər: 0
Populyarlıq 100% 100%


Diqqət Çəkənlər

Kitaba Azərbaycan Elmi Tədqiqar Tərəvəzçilik İnstitutunun elmi şurasında baxılmış ( protokol No05 06.04. 2012-ci il) nəşr edilməsi məqsədə uyğun hesab edilmişdir.
Kitabda meyvə-tərəvəzin insan həyatında əhəmiyyəti, onlardan təzə və emal halında istifadə olunması, meyvə-tərəvəz və giləmeyvələrin ev şəraitində konservləşdirilməsi öz əksini tapmışdır. Konservləşdirmənin üsulları, sterilizə və pasterizə, mikroorqanizmlər, onların konservləşdirmədə rolu, meyvə tərəvəzlərin təzə halda, konservləşdirilmiş halda saxlanması zamanı xarab olmaları və onların səbəblərinə ətraflı yer verilmişdir. Kitab ev şəraitində konservləşdirmə və emal ilə məşğul olan əhali üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Kitab müəllifin şəxsi vəsaiti hesabına nəşr olunub.

S. P. Həsənov "Ev şəraitində Meyvə və Tərəvəzin konservləşdirilməsi" PDF
Kitabı yalnız qeydiyyatdan keçmiş istifadəçilər yükləyə bilər.

Şərhlər 0

Şərh Yaz
Hələ heç bir şərh yoxdur, lakin ilk şərhi yazan siz ola bilərsiniz!

Şərh Yaz

Yeni Kitablar

Bütün Kitablar