Buzlu yay deserti: Biskvitli parfe resepti
Yemək Haqqında:
Avropa mətbəxindən desert resepti.
Çox asan və dadlı desert resepti. Xüsusilə yay aylarında sizi sərinləyəcək çox praktik şəkildə hazırlayacağınız bu biskvitli parfeni çox sevəcəksiniz.
Ən yaxşısı odur ki, dondurucuda uzun müddət saxlanıla bilən desertdir. Sınayanlara uğurlar.
Çox asan və dadlı desert resepti. Xüsusilə yay aylarında sizi sərinləyəcək çox praktik şəkildə hazırlayacağınız bu biskvitli parfeni çox sevəcəksiniz.
Ən yaxşısı odur ki, dondurucuda uzun müddət saxlanıla bilən desertdir. Sınayanlara uğurlar.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
6 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
0 dəqiqəTərkibi:
2 paket çırpılmış krem2 stəkan soyuq süd
24 ədəd oreo
1/2 fincan şokolad fişləri
1/2 fincan əzilmiş fındıq (və ya qoz)
1 paket vanil
Hazırlanma qaydası:
1. Dərin bir qabda süd və çırpılmış kremi çalın.
2. Vanil əlavə edin və döyməyə davam edin.
3. Biskvit, şokolad və fındıqları əlavə edib qarışdırın.
4. Tort qəlibini polietilenlə örtün və qarışığı qəlibə tökün. Üstünü düzəldin və bir streç ilə örtün. Dondurucuda ən azı 4-5 saat və ya bir gün saxlayın.
5. Parfeyi 10 dəqiqə əvvəl dondurucudan çıxarın. İstəyə bağlı şokolad sousu və meyvə ilə bəzəyin. Dilimləyərək servis edin. Nuş olsun.
2. Vanil əlavə edin və döyməyə davam edin.
3. Biskvit, şokolad və fındıqları əlavə edib qarışdırın.
4. Tort qəlibini polietilenlə örtün və qarışığı qəlibə tökün. Üstünü düzəldin və bir streç ilə örtün. Dondurucuda ən azı 4-5 saat və ya bir gün saxlayın.
5. Parfeyi 10 dəqiqə əvvəl dondurucudan çıxarın. İstəyə bağlı şokolad sousu və meyvə ilə bəzəyin. Dilimləyərək servis edin. Nuş olsun.
Şərhlər 0
Şərh Yaz