Asan və Tez Hazırlanan Kolbasalı Pizza Resepti
Yemək Haqqında:
İtalya mətbəxindən pizza resepti.
Təzə bişmiş pizzanın qoxusu... Dilimlər arasında uzanan mozzarella pendiri və qızardılmış kolbasa dilimlərinin altında özünü göstərən kəklikotu ətirli pomidor sousu. Bu, kolbasalı pizzanın gözəlliyini təsvir etmək üçün kifayətdir.
Kolbasalı pizza reseptinə əlavə pendir və delikates dadları əlavə edənləri bəyənmirik. Nuş olsun.
Təzə bişmiş pizzanın qoxusu... Dilimlər arasında uzanan mozzarella pendiri və qızardılmış kolbasa dilimlərinin altında özünü göstərən kəklikotu ətirli pomidor sousu. Bu, kolbasalı pizzanın gözəlliyini təsvir etmək üçün kifayətdir.
Kolbasalı pizza reseptinə əlavə pendir və delikates dadları əlavə edənləri bəyənmirik. Nuş olsun.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
40 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
12 dəqiqəTərkibi:
Pizza xəmiri üçün:3 stəkan un
1,5 stəkan isti su
1 çay qaşığı quru maya
1 çay qaşığı şəkər tozu
2-3 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı duz
Üzəri üçün:
250 qram sürtgəcdən keçirilmiş çedar pendiri (istəyə görə mozzarella)
200 qram kolbasa (incə dilimlənmiş)
Sous üçün:
2 böyük pomidor, rəndələnmiş (və ya 1 stəkan hazır pomidor püresi)
2 diş sarımsaq (rəndələnmiş)
1 çay qaşığı duz
1 xörək qaşığı zeytun yağı
Hazırlanma qaydası:
1. Xəmir üçün su, şəkər və mayanı qarışdırın.
2. Yağ, un və duz əlavə edib yoğurun.
3. Üzərini örtün və 30 dəqiqə mayalandırın.
4. Mayalanmış xəmiri yarıya bölün. Xəmiri unlu piştaxtada yuvarlaq formada yayın. Kenarları içəriyə bükün.
5. Bu vaxt sous üçün inqrediyentləri qazanda bişirin və soyudun. Kolbasaları dilimləyin, holland pendirini rəndələyin.
6. Açılan pizzanın içərisinə sousu yayırıq.
7. Rəndələnmiş holland pendirini bərabər paylayın. Üzərinə kolbasa dilimlərini qoyun.
8. Əvvəlcədən isidilmiş sobada ən yüksək temperaturda (220-250 dərəcə) 10 dəqiqə bişirin. Bişmiş pizzanı dilimləyərək servis edin. Nuş olsun.
2. Yağ, un və duz əlavə edib yoğurun.
3. Üzərini örtün və 30 dəqiqə mayalandırın.
4. Mayalanmış xəmiri yarıya bölün. Xəmiri unlu piştaxtada yuvarlaq formada yayın. Kenarları içəriyə bükün.
5. Bu vaxt sous üçün inqrediyentləri qazanda bişirin və soyudun. Kolbasaları dilimləyin, holland pendirini rəndələyin.
6. Açılan pizzanın içərisinə sousu yayırıq.
7. Rəndələnmiş holland pendirini bərabər paylayın. Üzərinə kolbasa dilimlərini qoyun.
8. Əvvəlcədən isidilmiş sobada ən yüksək temperaturda (220-250 dərəcə) 10 dəqiqə bişirin. Bişmiş pizzanı dilimləyərək servis edin. Nuş olsun.
Şərhlər 0
Şərh Yaz