Cəmi 4 Ərzaqla : Keçi Pəncəsi Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Səhər yeməyi və çay süfrəsi üçün mayasız, yumurtasız, cəmi 4 ərzaqla ləziz “Keçi pəncəsi” xəmir qızartmasını hazırlaya bilərsiniz. Mir.az çayınız dəm alana qədər hazır olan xəmir qızartmasının reseptini təqdim edir.
Səhər yeməyi və çay süfrəsi üçün mayasız, yumurtasız, cəmi 4 ərzaqla ləziz “Keçi pəncəsi” xəmir qızartmasını hazırlaya bilərsiniz. Mir.az çayınız dəm alana qədər hazır olan xəmir qızartmasının reseptini təqdim edir.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
12 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
15 dəqiqəTərkibi:
1 stəkan qatıq1 çay qaşığı duz
1 paket qabartma tozu
2,5 stəkan un
Hazırlanma qaydası:
Dərin bir qabda qatıq, duz və qabartma tozunu qarışdırın. Unu da əlavə edib xəmir yoğurun. Hazır xəmirə uzun rulon forması verib 2-3 barmaq qalınlığında dilimləyin. Bıçağın köməyi ilə xəmirin orta hissəsində kəsik atıb V hərfi formasında dilimlər hazırlayın. Xəmirləri tavada qızdırdığınız bol yağda hər iki üzünü qızardın.
Hazır olduqdan sonra isti halda süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Hazır olduqdan sonra isti halda süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz