Fərqli Dad: Kartof Çanağında Ətli Qarnir Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Ətin və tərəvəzin qatıqla rəqsinin şahidi olmağa hazırsınızmı?
Ətin və tərəvəzin qatıqla rəqsinin şahidi olmağa hazırsınızmı?
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
25 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
45 dəqiqəTərkibi:
500 qram dana əti4 ədəd kartof (böyük ölçü)
1 ədəd qarğıdalı ( qaynadılmış )
1 ədəd kök (böyük ölçü)
2 ədəd sarımsaq
100 qram qatıq
1 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı duz (artırmaq və ya azaltmaq olar)
Hazırlanma qaydası:
Əti qazanda öz suyunu çəkənə qədər bişirin.
Kartofu yuyub qaynadın və əzin.
Yerkökünü qaynadın və kub formasında doğrayın.
Qarğıdalını qaynadıb dənələyin.
Sarımsağı əzib qatıqla qarışdırın.
Əzilmiş kartofun üzərinə zeytun yağı və duz əlavə edib yoğurun və çanaq formasını verin.İçərisinə qovrulmuş ət, yerkökü, qarğıdalı doldurub sarımsaqlı qatıq və şüyüdlə servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Kartofu yuyub qaynadın və əzin.
Yerkökünü qaynadın və kub formasında doğrayın.
Qarğıdalını qaynadıb dənələyin.
Sarımsağı əzib qatıqla qarışdırın.
Əzilmiş kartofun üzərinə zeytun yağı və duz əlavə edib yoğurun və çanaq formasını verin.İçərisinə qovrulmuş ət, yerkökü, qarğıdalı doldurub sarımsaqlı qatıq və şüyüdlə servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz