Bir Arzu Tut :Hindistan Cevizli Kök Topları Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Desert resepti.
Hindistan cevizli kök topları çox asan bir desertdir və asanlıqla hazırlayıb zövqlə yeyə bilərsiniz.
Hindistan cevizli kök topları çox asan bir desertdir və asanlıqla hazırlayıb zövqlə yeyə bilərsiniz.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
25 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
10 dəqiqəTərkibi:
4 ədəd kök1 paket petibor biskvit
1/2 stəkan qəhvəyi şəkər tozu
1/2 stəkan su
2 xörək qaşığı kərə yağı
1/3 çay qaşığı darçın
2 xörək qaşığı kokos
Hazırlanma qaydası:
Kökü yuyub qabığını soyun və sürtgəcdən keçirin. Kərə yağını tavaya əlavə edib əriməsini gözləyin və əridikdən sonra kök,şəkər tozu və suyu əlavə edin. Kökün şirəsi çıxana qədər bişirin.
Bu vaxt biskvitləri rondodan keçirin.
Bişmiş kökləri soyuması üçün ocaqdan götürün və peçenye və darçın əlavə edib yoğurun ki, bütün inqrediyentlər bir-birinə qarışsın.
İstədiyiniz ölçüdə forma verib ,yuvarlayıb kokos səpin və servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Bu vaxt biskvitləri rondodan keçirin.
Bişmiş kökləri soyuması üçün ocaqdan götürün və peçenye və darçın əlavə edib yoğurun ki, bütün inqrediyentlər bir-birinə qarışsın.
İstədiyiniz ölçüdə forma verib ,yuvarlayıb kokos səpin və servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz