Şəfa Niyətinə: Limonlu Düyülü Toyuq Şorbası Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Şorba resepti.
Limonlu,düyülü toyuq şorbası resepti. Toyuqda bol zülal, düyüdə toxluq, limondan isə ləzzət var. Bədən müqavimətini artırır, süfrələrə sevinc qatır. Şorbadan daha nə gözləyirsiniz? Mir.az bu ləzzətli resept üçün sizi mətbəxə dəvət edir
Limonlu,düyülü toyuq şorbası resepti. Toyuqda bol zülal, düyüdə toxluq, limondan isə ləzzət var. Bədən müqavimətini artırır, süfrələrə sevinc qatır. Şorbadan daha nə gözləyirsiniz? Mir.az bu ləzzətli resept üçün sizi mətbəxə dəvət edir
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
5 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
1 litr su1 ədəd toyuq filesi
3/4 stəkan düyü (yuyulmuş)
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 ədəd limon
Hazırlanma qaydası:
Toyuğu 1 litr suda qaynadıb bişirin.Yaxşı bişdikdən sonra qazandan çıxarıb xırda-xırda doğrayın.
Yuyulmuş düyü və yağı toyuq suyuna əlavə edib düyü bişənə qədər qaynadın.
Düyü qaynadıqdan sonra toyuq ətini əlavə edib 5-10 dəqiqə daha bişirin.
Ocağı söndürün və zövqə görə limon suyu və ədviyyatlar əlavə edib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Yuyulmuş düyü və yağı toyuq suyuna əlavə edib düyü bişənə qədər qaynadın.
Düyü qaynadıqdan sonra toyuq ətini əlavə edib 5-10 dəqiqə daha bişirin.
Ocağı söndürün və zövqə görə limon suyu və ədviyyatlar əlavə edib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz