Damaqlar Şənlənsin: Kolbasalı Lobya Şorbası Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Yemək resepti.
Barmaqlarınızı yeyəcəyiniz dadlı lobya reseptimiz var! Əminik ki, dadı hər kəsin xoşuna gələcək. Mir.az kolbasalı lobya resepti üçün sizi mətbəxə dəvət edir.
Barmaqlarınızı yeyəcəyiniz dadlı lobya reseptimiz var! Əminik ki, dadı hər kəsin xoşuna gələcək. Mir.az kolbasalı lobya resepti üçün sizi mətbəxə dəvət edir.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
5 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
2 stəkan paxlalı lobya1 ədəd orta ölçü soğan
1 yemək qaşığı tomat pastası
1 çay qaşığı bibər pastası
100 qram kolbasa
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı qırmızı bibər tozu
5 stəkan isti su ( 200 ml )
Hazırlanma qaydası:
Təzyiqli qazana ( Düdüklü tencereyə ) 4 xörək qaşığı yağ əlavə edib doğranmış soğanı 3-4 dəqiqə qovurun.
Sonra 1 xörək qaşığı tomat pastası, 1 çay qaşığı bibər pastası əlavə edib 1-2 dəqiqə daha qovurun.
Bir gecə əvvəldən isladılmış lobyanın suyunu süzüb yuyun və qazana əlavə edin.Üzərinə də 100 qram kolbasa əlavə etdikdən sonra 3-4 dəqiqə daha qovurun.
1 çay qaşığı duz, 2 çay qaşığı qırmızı bibər əlavə etdikdən sonra üzərinə 5 stəkan qaynar su töküb qazanın qapağını bağlayın və yüksək odda qaynayana qədər gözləyin.Qaynadıqdan sonra ocağın xodunu aşağı edin və lobyalar bişdikdən sonra süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Sonra 1 xörək qaşığı tomat pastası, 1 çay qaşığı bibər pastası əlavə edib 1-2 dəqiqə daha qovurun.
Bir gecə əvvəldən isladılmış lobyanın suyunu süzüb yuyun və qazana əlavə edin.Üzərinə də 100 qram kolbasa əlavə etdikdən sonra 3-4 dəqiqə daha qovurun.
1 çay qaşığı duz, 2 çay qaşığı qırmızı bibər əlavə etdikdən sonra üzərinə 5 stəkan qaynar su töküb qazanın qapağını bağlayın və yüksək odda qaynayana qədər gözləyin.Qaynadıqdan sonra ocağın xodunu aşağı edin və lobyalar bişdikdən sonra süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz