Rənglimi Rəngli: Kartof Topları Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Hazırlanması asan, görünüşü iştahaaçan, süfrələrə rəng qatan, maraq oyadan yeməklər hazırlamaq hər bir ev aşpazının arzusudur. Əgər sizdə süfrələrinizə rəng qatmağı sevirsinizsə,Mir.az’ın təqdim etdiyi rəngli kartof topları reseptini mütləq qeyd edin və hazırlayın.
Hazırlanması asan, görünüşü iştahaaçan, süfrələrə rəng qatan, maraq oyadan yeməklər hazırlamaq hər bir ev aşpazının arzusudur. Əgər sizdə süfrələrinizə rəng qatmağı sevirsinizsə,Mir.az’ın təqdim etdiyi rəngli kartof topları reseptini mütləq qeyd edin və hazırlayın.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
12 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
2 ədəd orta ölçü kartof1 xörək qaşığı mayonez
3-4 ədəd şüyüd (incə doğranmış)
1 ədəd kök
1 çay qaşığı duz
1/2 çay qaşığı qara istiot
Servis üçün:
1 xörək qaşığı mayonez (və ya qatıq)
1 çay qaşığı nar şərab
1 çay qaşığı acı bibər tozu
1 çay qaşığı konservləşdirilmiş qarğıdalı
Hazırlanma qaydası:
Kartofları yaxşıca yuyub qaynadın və qabığını soyub əzin.Üzərinə şüyüd,kök,mayonez, duz və istiot əlavə edib yaxşıca yoğurun və əlinizlə yumrulayın. .
Qatıq və nar şərabı qarışdırın və qarışımı kartof toplarının üzərinə gəzdirin.
İstədiyiniz kimi acı bibər tozu və qarğıdalı səpib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Qatıq və nar şərabı qarışdırın və qarışımı kartof toplarının üzərinə gəzdirin.
İstədiyiniz kimi acı bibər tozu və qarğıdalı səpib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz