Kartof pirojnası resepti - Hazırlanma qaydası
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Keks resepti.
Pirojna dedikdə ağlınıza şokoladlı və vanilli şirin və ya şirin tortlar gəlir. Ancaq bu dəfə bildiyiniz bütün pirojnaları unutduracaq reseptlə sizlərləyik. Masalarınızda vizual ziyafət yaradacaq kartof pirojnası necə hazırlanır? Resept və inqrediyentlər aşağıdadır…
Pirojna dedikdə ağlınıza şokoladlı və vanilli şirin və ya şirin tortlar gəlir. Ancaq bu dəfə bildiyiniz bütün pirojnaları unutduracaq reseptlə sizlərləyik. Masalarınızda vizual ziyafət yaradacaq kartof pirojnası necə hazırlanır? Resept və inqrediyentlər aşağıdadır…
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
30 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
- 3 yumurta
- 1 stəkan qatıq
- 1 stəkan yağ
- 1 soğan
- 3 kartof
- Bəyaz pendir
- Yarım dəstə cəfəri
- 2 çay qaşığı paprika
- 1 çay qaşığı qara bibər
- 1 çay qaşığı duz
- 1 paket qabartma tozu
- 2 stəkan un
- Üzərinə küncüt
Hazırlanma qaydası:
Əvvəlcə kartofu yaxşıca yuyub soyun.
Sonra kiçik kublara bölün..
Soğan və cəfərini xırda doğrayın.
Yumurtaları mikserlə çalın və üzərinə qatıq, yağ, pendir, qara bibər, paprika və duz əlavə edib qarışdırın.
Qarışığa doğranmış kartof, soğan və cəfəri əlavə edin və yenidən qarışdırın.
Ən son qabartma tozunu və unu əlavə edin.
Soba qabını yağlayın və qarışığı oraya tökün.
Üzərinə küncüt səpib əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada qızılı rəng alana qədər bişirin.
Nuş olsun.
Sonra kiçik kublara bölün..
Soğan və cəfərini xırda doğrayın.
Yumurtaları mikserlə çalın və üzərinə qatıq, yağ, pendir, qara bibər, paprika və duz əlavə edib qarışdırın.
Qarışığa doğranmış kartof, soğan və cəfəri əlavə edin və yenidən qarışdırın.
Ən son qabartma tozunu və unu əlavə edin.
Soba qabını yağlayın və qarışığı oraya tökün.
Üzərinə küncüt səpib əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcə sobada qızılı rəng alana qədər bişirin.
Nuş olsun.
Şərhlər 0
Şərh Yaz