Pendirli qırmızı bibər məzəsi
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Məzə resepti.
Ləzzətli qırmızı bibərlər rəngləri və ləzzətləri ilə qəlbimizdə hökm sürməyə davam edir. Xalq arasında yağlı bibər kimi də tanınan bu gözəlliklər bu dəfə inanılmaz praktik və super dadlı reseptlə qarşınızdadır.
Ləzzətli qırmızı bibərlər rəngləri və ləzzətləri ilə qəlbimizdə hökm sürməyə davam edir. Xalq arasında yağlı bibər kimi də tanınan bu gözəlliklər bu dəfə inanılmaz praktik və super dadlı reseptlə qarşınızdadır.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
15 dəqiqəTərkibi:
- 3 qırmızı bibər
- Qızartmaq üçün yağ
- İçliyi üçün;
- Bəyaz pendir
- şüyüd
- çili bibəri
- qara zirə
- 2 xörək qaşığı zeytun yağı
- Üzərinə vurmaqüçün;
- 4-5 xörək qaşığı zeytun yağı
- Yarım limonun suyu
Hazırlanma qaydası:
Bibəri qovurub soyumağa qoyaq.
İç materialı qarışdırma qabına götürüb pendiri əlimizlə əzərək qarışdıraq.
Bibərləri doldurub və səliqəli şəkildə doğrayın.
Süfrəyə yağ və limon suyu əlavə edərək verilir.
İç materialı qarışdırma qabına götürüb pendiri əlimizlə əzərək qarışdıraq.
Bibərləri doldurub və səliqəli şəkildə doğrayın.
Süfrəyə yağ və limon suyu əlavə edərək verilir.
Şərhlər 0
Şərh Yaz