Bişmiş xırtıldayan Brüssel kələmi resepti
Yemək Haqqında:
Avropa mətbəxindən Səbzi resepti.
Xırtıldayan Brüssel kələmi praktikliyi və dadı ilə hər evin ehtiyac duyduğu tərəvəz reseptidir. Ət, balıq və ya toyuq yeməkləri ilə yaxşı uyğunlaşa bilər və ya sağlam və yüngül yeməklər bişirmək istəyənlər üçün əsas yemək ola bilər.
Həm hazırlaması asan, həm də bişirməsi zəhmətsiz olan bu resepti xüsusilə sağlamlığına əhəmiyyət verənlər, vegetarian resepti axtaranlar, özü və vegan yeyənlər sevəcək. Sizi mətbəxdən pəhrizi pozmayan və dadından ödün verməyən xırtıldayan Brüssel kələmi resepti gözləyir.
Xırtıldayan Brüssel kələmi praktikliyi və dadı ilə hər evin ehtiyac duyduğu tərəvəz reseptidir. Ət, balıq və ya toyuq yeməkləri ilə yaxşı uyğunlaşa bilər və ya sağlam və yüngül yeməklər bişirmək istəyənlər üçün əsas yemək ola bilər.
Həm hazırlaması asan, həm də bişirməsi zəhmətsiz olan bu resepti xüsusilə sağlamlığına əhəmiyyət verənlər, vegetarian resepti axtaranlar, özü və vegan yeyənlər sevəcək. Sizi mətbəxdən pəhrizi pozmayan və dadından ödün verməyən xırtıldayan Brüssel kələmi resepti gözləyir.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
5 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
25 dəqiqəTərkibi:
500 qram brüssel kələmi3 diş sarımsaq (rəndələnmiş və əzilmiş)
3 xörək qaşığı zeytun yağı
1 çay qaşığı duz
1/2 çay qaşığı qara istiot
1/2 çay qaşığı üyüdülmüş bibər
1/2 çay qaşığı kimyon
Hazırlanma qaydası:
1. Brüssel kələmini yaxşıca yuyun və su qaynatdığınız qazanda 5 dəqiqə qaynadın.
2. Qaynadılmış Brüssel kələmlərini süzün və yağlı kağızla örtülmüş soba nimçəsinə qoyun. Bir qabda zeytun yağı, sarımsaq, duz, istiot, acı bibər və kimyon əlavə edin. Sousu qaşıqla üzərinə töküb qarışdırın.
3. 200 dərəcədə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin.
4. Nuş olsun!
2. Qaynadılmış Brüssel kələmlərini süzün və yağlı kağızla örtülmüş soba nimçəsinə qoyun. Bir qabda zeytun yağı, sarımsaq, duz, istiot, acı bibər və kimyon əlavə edin. Sousu qaşıqla üzərinə töküb qarışdırın.
3. 200 dərəcədə isidilmiş sobada 20 dəqiqə bişirin.
4. Nuş olsun!
Şərhlər 0
Şərh Yaz