Soyuq Qış günlərinin isti yeməyi - Qarabaşaq şorbası Resepti
Yemək Haqqında:
Azerbaycan mətbəxindən Yemək resepti.
Qarabaşaq şorbası yemisiniz?? Yox deyənlər dərhal yaddaşa versin)
O qədər dadlı olur ki,
Faydası ləzzətindən də çoxdur.
Qarabaşaq şorbası yemisiniz?? Yox deyənlər dərhal yaddaşa versin)
O qədər dadlı olur ki,
Faydası ləzzətindən də çoxdur.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
3 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
20 dəqiqəTərkibi:
- 1 baş soğan
- 2 ədəd kök
- 1 ədəd bibər
- 1 ədəd kartof
- 100-120 qr qarabaşaq
- 1 ədəd pomidor (məndə donmuş idi)
- konserv mal əti
- qaynar su (üzünə çıxana qədər)
- duz
- göyərti
Hazırlanma qaydası:
Yağda tərəvəzləri az qovurdum, üzərinə qarabaşaq əlavə etdim. Daha sonra konserv mal ətini tökdüm.
Pomidoru isə ən sonda vurdum.
Üzünə çıxana qədər qaynar su töküb bişənə qədər gözlədim.
Ən sonda göyərtini səpib qazdan aldım. Məndəki göyərti donmuş halda idi?
Bir dəfə yoxlayın, sonra hər gün bişirəcəksiniz?
Pomidoru isə ən sonda vurdum.
Üzünə çıxana qədər qaynar su töküb bişənə qədər gözlədim.
Ən sonda göyərtini səpib qazdan aldım. Məndəki göyərti donmuş halda idi?
Bir dəfə yoxlayın, sonra hər gün bişirəcəksiniz?
Şərhlər 0
Şərh Yaz