Həm Ləzzətli , Həm Sağlıqlı : Manqalda Toyuq Qanadı Kababı Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Kabab resepti.
Manqal dedikdə ilk ağıla gələn ət və toyuq kababıdır. Hər zamankindən fəqrli olaraq bu dəfə toyuq qanadlarından kabab hazırlaya bilərsiniz. İstəsəniz yanına pomidor , bibər kababı və soğan da doğrayıb hazırlaya bilərsiniz.
Manqal dedikdə ilk ağıla gələn ət və toyuq kababıdır. Hər zamankindən fəqrli olaraq bu dəfə toyuq qanadlarından kabab hazırlaya bilərsiniz. İstəsəniz yanına pomidor , bibər kababı və soğan da doğrayıb hazırlaya bilərsiniz.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
20 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
1 kq toyuq qanadıSousu üçün:
1/2 stəkan maye yağ
1 çay qaşığı istiot
2 çay qaşığı duz
1 xörək qaşığı tomat
3-4 diş rəndələnmiş sarımsaq
2 xörək qaşığı qatıq
1 çay qaşığı pul bibər
1 çay qaşığı kəklikotu
Hazırlanma qaydası:
Aldığınız toyuq qanadlarını yuyub suyunu süzüb üzərinə bıçaqla kəsiklər atın.
Bir qabda maye yağ, istiot, duz, tomat, rəndələnmiş sarımsaq, qatıq və kəklikotunu qarışdırb qanadları sousa yaxşı bulayın. Şişlərə keçirib manqalda iki tərəfli bişirin. Toyuq qanadı kababını süfrəyə közdə bişmiş tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Bir qabda maye yağ, istiot, duz, tomat, rəndələnmiş sarımsaq, qatıq və kəklikotunu qarışdırb qanadları sousa yaxşı bulayın. Şişlərə keçirib manqalda iki tərəfli bişirin. Toyuq qanadı kababını süfrəyə közdə bişmiş tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz