Unsuz və Yağsız : Səhər Yeməyi Üçün Sırnik Resepti
Yemək Haqqında:
Azərbaycan mətbəxindən Səhər yeməyi resepti.
Böyükdən kiçiyə hər kəsin sevdiyi sırniklər bir qayda olaraq yağda qızardılır. Pəhrizdə olanlar, yağlı və qızartma yeməyənlər üçün bu variantı təklif edirik. Sizdə sobada dadlı və faydalı sırnikləri hazırlayıb uşaqlarınızı sevindirə bilərsiniz.
Böyükdən kiçiyə hər kəsin sevdiyi sırniklər bir qayda olaraq yağda qızardılır. Pəhrizdə olanlar, yağlı və qızartma yeməyənlər üçün bu variantı təklif edirik. Sizdə sobada dadlı və faydalı sırnikləri hazırlayıb uşaqlarınızı sevindirə bilərsiniz.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
25 dəqiqəTərkibi:
300 qr kəsmik2 ədəd yumurta sarısı
1 ədəd vanil
1 ədəd banan
2 xörək qaşığı manna yarması
Hazırlanma qaydası:
Bir qabda kəsmiyi çəngəllə əzib üzərinə vanil, manna yarması və yumurta sarısı əlavə edib qarışdırın.
Bananı da başqa bir qabda çəngəllə əzin və kəsmikli kütləyə əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Kütlədən sırniklər hazırlayıb yağlı kağız sərilmiş soba sinisinə yerləşdirib əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin.
Bişdikdən sonra üzərinə zövqə görə pudra şəkəri səpib süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Bananı da başqa bir qabda çəngəllə əzin və kəsmikli kütləyə əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Kütlədən sırniklər hazırlayıb yağlı kağız sərilmiş soba sinisinə yerləşdirib əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin.
Bişdikdən sonra üzərinə zövqə görə pudra şəkəri səpib süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz