Quşüzümü ilə Bişən Dadlı Ət Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Yemək resepti.
Quşüzümü ət ilə mükəmməl uyğunlaşan giləmeyvələrdən biridir.Qonaq süfrələrinə , ziyafət süfrələrinə çox yaraşacaq.Qonaqlarınız dadına , aromasına heyran qalacaq. Mir.az quşüzümü ilə bişən çox dadlı ət yeməyinin reseptini təqdim edir.
Quşüzümü ət ilə mükəmməl uyğunlaşan giləmeyvələrdən biridir.Qonaq süfrələrinə , ziyafət süfrələrinə çox yaraşacaq.Qonaqlarınız dadına , aromasına heyran qalacaq. Mir.az quşüzümü ilə bişən çox dadlı ət yeməyinin reseptini təqdim edir.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
30 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
30 dəqiqəTərkibi:
Dana filesi300 qram quşüzümü
2 ədəd soğan
5-6 diş sarımsaq
Marinad üçün teriyaki sousu
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı istiot
1 çay qaşığı pul bibər
Hazırlanma qaydası:
Dana filesini nazik uzunsov formada doğrayın. Ətləri bir qaba qoyub üzərinə teriyaki sousu töküb marinad olması üçün 20 dəqiqəlik kənara qoyun. Soğan və sarımsaqları nazik doğrayın. Tavaya yağ töküb marinadlı ətləri qovurun. Üzərinə bir az su tökün və su çəkilənə qədər bişirin. Doğranmış soğan, sarımsaqları,duz, istiot, pul bibəri (zövqə görə) əlavə edib qarışdırın və bişirməyə davam edin. Yaxşıca qovrulan ətlərin üzərinə dondurulmuş quşüzümü əlavə edib 5 dəqiqə bişirin və ocaqdan götürün. Süfrəyə süzülmüş düyü ilə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz