Rənginə Heyran Qalacaqsınız : Nar Suyunda Bişmiş Toyuq Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Yemək resepti.
Gözəl görünüşü ilə iştahınızı açacaq toyuq reseptimiz var! Nar suyunda bişmiş toyuq güveçinin resepti ilə hər kəsin sevəcəyi toyuq hazırlayacaqsınız. Üstəlik, çox asandır!
Rəngini nar suyundan alacaq, müxtəlif ədviyyatlar toyuğu ləzzətləndirəcək, bir müddət bişirildikdən sonra süfrəyə veriləcək.
İstəsəniz düyü ilə, istərsəniz kartof püresi ilə süfrəyə verə bilərsiniz.
Gözəl görünüşü ilə iştahınızı açacaq toyuq reseptimiz var! Nar suyunda bişmiş toyuq güveçinin resepti ilə hər kəsin sevəcəyi toyuq hazırlayacaqsınız. Üstəlik, çox asandır!
Rəngini nar suyundan alacaq, müxtəlif ədviyyatlar toyuğu ləzzətləndirəcək, bir müddət bişirildikdən sonra süfrəyə veriləcək.
İstəsəniz düyü ilə, istərsəniz kartof püresi ilə süfrəyə verə bilərsiniz.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
40 dəqiqəTərkibi:
350 qram sümüksüz toyuq budu1 ədəd soğan (doğranmış)
2 diş sarımsaq
1 ədəd kök
1 stəkan nar suyu
1/2 stəkan su
2 xörək qaşığı nar dənəsi
2 ədəd təzə kəklikotu
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı qara istiot
1/4 dəstə cəfəri ( üzəri üçün)
Hazırlanma qaydası:
Toyuqları soba qabına qoyun və suyunu buraxana qədər bişirin.
Toyuq ətinə doğranmış soğan, doğranmış yerkökü və sarımsağı əlavə edib daha 10 dəqiqə sote edin.
Sonra su, nar suyu, təzə kəklikotu, nar dənələri, duz, istiot əlavə edib qapağını bağlayın.
Bişmiş güveçi süfrəyə götürdükdən sonra üzərinə doğranmış cəfəri səpib süfrəyə verin.
İstəyə görə yanına düyü hazırlaya bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Toyuq ətinə doğranmış soğan, doğranmış yerkökü və sarımsağı əlavə edib daha 10 dəqiqə sote edin.
Sonra su, nar suyu, təzə kəklikotu, nar dənələri, duz, istiot əlavə edib qapağını bağlayın.
Bişmiş güveçi süfrəyə götürdükdən sonra üzərinə doğranmış cəfəri səpib süfrəyə verin.
İstəyə görə yanına düyü hazırlaya bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz