Çıtır -Çıtır Ləzzət : Milföy Mantı Resepti
![Çıtır -Çıtır Ləzzət : Milföy Mantı Resepti](/uploads/posts/2023-01/Mir.az-44e0cd8d-c91e-4374-b4a5-378238fec0b7.webp)
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Mantı resepti.
Artıq mantı hazırlamaq çətin deyil. Hazır milföy xəmirindən mantı resepti. Qonaqlarınız və ev əhli dadına , ləzzətinə heyran qalacaq.
Artıq mantı hazırlamaq çətin deyil. Hazır milföy xəmirindən mantı resepti. Qonaqlarınız və ev əhli dadına , ləzzətinə heyran qalacaq.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
15 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
13 dəqiqəTərkibi:
- 250 qram çəkilmiş mal əti
- 1 ədəd soğan
- 1/4 dəstə cəfəri
- 1 çay qaşığı duz
- 1/2 çay qaşığı qara istiot
- 1/2 çay qaşığı acı bibər tozu
- 10 ədəd milföy xəmiri
- 1 kasa qatıq
- 2 xörək qaşığı kərə yağı
- 1/2 çay qaşığı nanə
- 2 çay qaşığı acı bibər tozu
Xəmir üçün:
Servis üçün:
Hazırlanma qaydası:
İçlik üçün bir qabda qiymə, sürtgəcdən keçirilmiş soğan, xırda doğranmış cəfəri, duz, qara istiot və acı bibər tozunu yoğurun.
Milföy xəmir vərəqlərini kiçik kvadrat şəklində kəsin. Ortasına bir parça içlik qoyun və mantı formasında bükün.
180 dərəcədə 13 dəqiqə bişirin.
Üzəri üçün kərə yağında nanə və acı bibər tozunu qızardın.
Çırpılmış qatıq və hazırladığınız yağ sousu ilə servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Milföy xəmir vərəqlərini kiçik kvadrat şəklində kəsin. Ortasına bir parça içlik qoyun və mantı formasında bükün.
180 dərəcədə 13 dəqiqə bişirin.
Üzəri üçün kərə yağında nanə və acı bibər tozunu qızardın.
Çırpılmış qatıq və hazırladığınız yağ sousu ilə servis edin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz