Sadəcə 6 İnqrediyentlə: Kartoflu Qutab Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Hazır yağlı xəmir sayəsində istədiyiniz içliklə 5 dəqiqə kimi qısa müddətdə hazırlana bilən qutab resepti səhər yeməyindən çay saatına qədər hər yeməkdə yeyilir. Asan olduğu qədər dadlıdır, dadlı olduğu qədər də doyurucudur. Mir.az 5 dəqiqədə hazırlanan qutab reseptini təqdim edir.
Hazır yağlı xəmir sayəsində istədiyiniz içliklə 5 dəqiqə kimi qısa müddətdə hazırlana bilən qutab resepti səhər yeməyindən çay saatına qədər hər yeməkdə yeyilir. Asan olduğu qədər dadlıdır, dadlı olduğu qədər də doyurucudur. Mir.az 5 dəqiqədə hazırlanan qutab reseptini təqdim edir.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
6 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
20 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
20 dəqiqəTərkibi:
5 ədəd yağlı xəmir2 ədəd orta ölçü kartof
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 çay qaşığı qara bibər tozu
1 çay qaşığı qırmızı toz bibər
1 çay qaşığı duz
Hazırlanma qaydası:
Kartofu qaynadıb bişirdikdən sonra sürtgəcdən keçirin.Üzərinə duz, istiot və qırmızı bibər tozu əlavə edib qarışdırın.
Xəmiri yarıya bölün ( zövqə görə arasına kərə yağı ilə yağlaya bilərsiniz ) və ortasına içlikdən qoyub zərf şəklində bükün.
Azca kərə yağı ilə yağladığınız tavada hər iki tərəfini bişirin.
Bütün yağlı xəmir üçün eyni bişirmə prosesini təkrar edin.
Hazır olduqdan sonra isti halda süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Xəmiri yarıya bölün ( zövqə görə arasına kərə yağı ilə yağlaya bilərsiniz ) və ortasına içlikdən qoyub zərf şəklində bükün.
Azca kərə yağı ilə yağladığınız tavada hər iki tərəfini bişirin.
Bütün yağlı xəmir üçün eyni bişirmə prosesini təkrar edin.
Hazır olduqdan sonra isti halda süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz