Qaymaqla Gələn Ləzzət: Köz Bibərli Məzə Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Qəlyanaltı resepti.
Özünüzü mükafatlandırmaq istədiyiniz zaman asanlıqla hazırlaya biləcəyiniz qəlyanaltı reseptini sizə təqdim edirik.Bu, o qədər asan və dadlıdır ki, bir dəfə bunu etsəniz, asılı olacaqsınız.
Qızardılmış çörəklər hazırdırsa, Mir.az sizi bu ləzzətli qəlyanaltı resepti ilə baş-başa buraxır.
Özünüzü mükafatlandırmaq istədiyiniz zaman asanlıqla hazırlaya biləcəyiniz qəlyanaltı reseptini sizə təqdim edirik.Bu, o qədər asan və dadlıdır ki, bir dəfə bunu etsəniz, asılı olacaqsınız.
Qızardılmış çörəklər hazırdırsa, Mir.az sizi bu ləzzətli qəlyanaltı resepti ilə baş-başa buraxır.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
10 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
Tərkibi:
2 xörək qaşığı süzmə qatıq1 ovuc şüyüd
2 ədəd qovrulmuş bibər
2 xörək qaşığı qaymaq
1 ovuc qoz ləpəsi
1 çimdik duz
1 çimdik qara istiot
Servis üçün:
1 xörək qaşığı zeytun yağı
Hazırlanma qaydası:
Şüyüdləri xırda-xırda doğrayın.
Qozu əlinizlə iri parçalara ayırın.
Qızardılmış bibərləri kiçik kub formasında doğrayın.
Bütün inqrediyentləri bir qaba töküb qarışdırın və boşqaba qoyub ,üzərinə zeytun yağı çiləyib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Qozu əlinizlə iri parçalara ayırın.
Qızardılmış bibərləri kiçik kub formasında doğrayın.
Bütün inqrediyentləri bir qaba töküb qarışdırın və boşqaba qoyub ,üzərinə zeytun yağı çiləyib süfrəyə verin.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz