Asan Şorba: Südlü Kartof Şorbası Resepti
Yemək Haqqında:
Türkiyə mətbəxindən Şorba resepti.
Budur, az miqdarda inqrediyentlə çox asan şəkildə hazırlanan südlü kartof şorbası.İndi şam yeməyinin ulduzu ilə tanış olun.
Budur, az miqdarda inqrediyentlə çox asan şəkildə hazırlanan südlü kartof şorbası.İndi şam yeməyinin ulduzu ilə tanış olun.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
4 nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
5 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
15 dəqiqəTərkibi:
1 ədəd soğan2 ədəd orta ölçü kartof
3 xörək qaşığı maye yağ
1 xörək qaşığı un
1/2 stəkan süd
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı qara istiot
4 stəkan isti su (və ya bulyon)
Hazırlanma qaydası:
Tavaya yağı töküb soğanları əlavə edin və 1-2 dəqiqə qovurun.
Üzərinə un əlavə edib qovurmağa davam edin.
Sonra doğranmış kartof, duz,su və ya ət bulyonu əlavə edib kartof yumşalana və qatılaşana qədər bişirin.
Ocaqdan götürməzdən 2-3 dəqiqə əvvəl süd və qara bibər tozunu əlavə edib blenderdən keçirin. Şorba hazırdır!
Üzərinə bibərli,nanəli yağ əlavə edib süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Üzərinə un əlavə edib qovurmağa davam edin.
Sonra doğranmış kartof, duz,su və ya ət bulyonu əlavə edib kartof yumşalana və qatılaşana qədər bişirin.
Ocaqdan götürməzdən 2-3 dəqiqə əvvəl süd və qara bibər tozunu əlavə edib blenderdən keçirin. Şorba hazırdır!
Üzərinə bibərli,nanəli yağ əlavə edib süfrəyə verə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz