Hər Yeməyə Yaraşar: Acılı Chili Sousu Resepti
Yemək Haqqında:
Meksika mətbəxindən Sous resepti.
Toyuq və makaron üçün əvəzolunmaz olan dadlı reseptimiz var! Acılı çili sousu resepti ilə axşam yeməyində verəcəyiniz əsas yeməklərin yanında dadlı sousu kimi təqdim edəcəksiniz. Mətbəxə gedin və hazırlıqlara başlayın. İndi sizə uğurlar.
Toyuq və makaron üçün əvəzolunmaz olan dadlı reseptimiz var! Acılı çili sousu resepti ilə axşam yeməyində verəcəyiniz əsas yeməklərin yanında dadlı sousu kimi təqdim edəcəksiniz. Mətbəxə gedin və hazırlıqlara başlayın. İndi sizə uğurlar.
NEÇƏ NƏFƏR ÜÇÜN
2 orta boy butulka nəfərlikHAZIRLIQ VAXTI
30 dəqiqəBİŞİRMƏ MÜDDƏTİ
20 dəqiqəTərkibi:
4 ədəd çili bibəri ( Meksika bibəri)8 ədəd qırmızı bibər
1/2 hissə soğan
1 diş sarımsaq
30 mililitr alma sirkəsi
1 çay qaşığı tərəvəz ədviyyatı (sebze çeşni)
1 çay qaşığı duz
Hazırlanma qaydası:
Bibərlərin içini yaxşıca təmizləyib az yağ əlavə olunmuş tavada qovurun.
Bibər, pomidor, soğan və sarımsağı qida prosessoruna əlavə edib üyüdün.
Qazana tökün və üzərinə ədviyyatları və alma sirkəsini əlavə edib qaynadın.
Sous hazırdır.
Həm ayrılıqda , həm də zövqə görə yeməklərdə istifadə edə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Bibər, pomidor, soğan və sarımsağı qida prosessoruna əlavə edib üyüdün.
Qazana tökün və üzərinə ədviyyatları və alma sirkəsini əlavə edib qaynadın.
Sous hazırdır.
Həm ayrılıqda , həm də zövqə görə yeməklərdə istifadə edə bilərsiniz.
NUŞ OLSUN😋.
Şərhlər 0
Şərh Yaz