Bu dəfə şokoladların ən kiçik, lakin ən dadlı üzvü ilə bir yerdəyik.Əslində, düzünü desək bütün peçenyelərə, tortlara və kekslərə əlavə etdiyimiz o gözəl şokoladlar bu kiçik şokoladlardır. İndi
Şorbaların ən təravətləndiricisi yayla şorbasıdır. Kim bilir, mülayim dadı ilə hansı damağı şənləndirdi? Ancaq yayla şorbasını hazırlayarkən qatıq çürüyəcəkmi? yoxsa dadlı olacaqmı ?sualı bəzən şorba
Bəzən tavada bişirdiyimiz ət dad baxımından nə qədər gözəl olsa da, yumşaqlıq baxımından bizi sevindirməyə bilər.Bu məqamda bişirmə üsulunu dəyişdirmək, yəni düzgün texnika tapmaq vacibdir. Düdüklü
Mir.az boll kərə yağı ilə tavada bişmiş yüngül və yumşaq qızılbalıq reseptini təqdim edir.Soya sousu ilə qızılbalıq yemək ən zövqlü üsuldur. Sınayıb dadına baxa bilərsiniz.
Daim toyuq və ət xörəklərindən güvəc hazırlamaqdan bezənlər varmı? Adətən çöldə istifadə etdiyimiz və kərə yağında acı bibər tozu ilə hazırlanan krevetkaları biz bu dəfə tərəvəzlərlə bir araya
Ağzınızda əriyən ləzzətli peçenye reseptimiz var! Südlə dadlı olacaq peçenye reseptimiz üçün qollarınızı çırmalayın. Mir.az şokoladlı peçenye resepti üçün sizi mətbəxə dəvət edir. İndi isə uğurlar.