Şəkər və yağın desertlərə gətirdiyi dad çox fərqlidir. Yağlı və şəkərli şirniyyat yeməkdən özümüzü saxlaya bilmirik və nəticədə vicdan əzabı çəkirik. Bununla belə, hamımız sağlam yaşamaq və çəkiyə
Qəlyanaltıların olmazsa olmazı kartof qızartması və ya kartof kroketləridir. Ketçup və mayonez ilə müşayiət olunan kartof kroketləri qonaqlarınız üçün yüngül bir başlanğıc yeməyi sayıla bilər.
İndi börək reseptlərinizə yenisini əlavə edə bilərsiniz.Əminik ki, siz əvvəllər bir neçə inqrediyentlə belə dadlı resept sınamamısınız. Praktikliyin mükəmməl nümunəsi, səhər yeməyi və ya çay vaxtı
Bu dəfə məşhur olan kekin qəhrəmanı kakaodur. Yanındakı köməkçiləri isə qoz və süddür. Qazlı su da qabartma tozu ilə birləşərək keksə möhtəşəm görüntü verir. Nəticə isə çay saatlarının ən gözəl
Forması yaxşı olmasa da, amma dadı təbii ki, əladır. Səliqəli, yumru və ya formalı peçenyelərə nisbətən yorulmadan hazırlanan, lakin ləzzətli dadı ilə köhnəlməyən reseptlərdən biridir. Bu ecazkar
Analarımızın hazırladığı reseptdən ilhamlanaraq qiymə və kartof ilə ən məşhur börək reseptlərindən birini hazırlamaq üçün qollarımızı çırmaladıq. Çay saatlarının vazkeçilməzləri olan tortlar, peçenye
Sevimli dadlardan olan lahmacunu sevməyən yoxdur. Bu heyrətamiz yeməyin bir çox versiyası mövcuddur, lakin biz bu reseptə tamamilə fərqli bir pəncərədən baxdıq.Biz bibər pastası, qiymə və pomidor ilə