Bu salat yay süfrələrinin ortasında mütləq yerini alacaq. Badımcan və bibərin vaxtı gələndə onların dadı fərqli olur.Qızardılmış badımcanlar köz üzərində bişirildikdə onların dadı ikiqat artır.Ancaq
Dolması qızartması, salatı,qəlyanaltıları... Badımcana heyran qalmağımız üçün hər biri bir-birindən dadlı ləzzətli reseptlərimiz var. Mir.az zeytun yağlı badımcan yeməyinin reseptini təqdim edir. Bu
Balıqda zülal və omeqa 3 mənbəyi var və balığın faydalarını saymaqla bitmir.Sağlamlığımız üçün davamlı olaraq qızartma və qril istifadə edə bilmədiyimiz üçün onun şorbası köməyimizə gəlir. Mövsümdə
Kub şəklində doğranmış toyuq ilə sote edilmiş ləzzətli göbələklər qaymaqlı sousda bişirilir və isti halda verilir. Yanında ətirli düyü və ya makaronla dadına doymaq olmaz. Çöldə yeməyə öyrəşdiyiniz
Meyvəni sevməyənlərin belə yox deyə bilmədiyi banan keksi daha yumşaq və ətirli edir.Darçın və qozla qarışdırılmış keks xəmiri elə gözəl qoxur ki, onu çiy yemək istəyirsən. Banan çörəyi kimi tanınan
Yumşaq tərəvəzlərlə sobada bişmiş xırtıldayan toyuq budları nahar və şam yeməyinin ən gözəl yeməklərindəndir.Mir.az sobada toyuq baget reseptini təqdim edir.
Cənub-Şərqi Asiya mətbəxinin vazkeçilməz ədviyyatı olan körinin tərkibində sumaq, zəncəfil, zirə, keşniş və.s ədviyyatlar vardır.Ədviyyatlarla tam şəfa mənbəyi olma xüsusiyyətinə malikdir. Ağ ətlə
Dadlı bir şam yeməyinin hekayəsi şorba ilə başlayır. Yaxşı bir şorba ilə başlayan şam yeməyi xoşbəxtlik səbəbidir. Üstəlik hava soyuqdursa, şorba içinizi isitməyə gələcək. Mir.az süzülmüş mərcimək