Son dövrlərdə sobada toyuq bişirmək həm qənaətcil, həm də dadına görə daha çox üstünlük təşkil edir. Ən çox istədiyimiz odur ki, toyuq bişəndə yumşaq və sulu qalsın, nar kimi qızarsın.Ona görə də
Makaron həmişə xilaskar reseptlər arasındadır. Hər kəsin fərqli makaron reseptləri və bişirmə üsulları var. Makaronun bişirilmə dərəcəsi insandan insana dəyişir.Klassik souslu makaronları unudub yeni
Limonlu,düyülü toyuq şorbası resepti. Toyuqda bol zülal, düyüdə toxluq, limondan isə ləzzət var. Bədən müqavimətini artırır, süfrələrə sevinc qatır. Şorbadan daha nə gözləyirsiniz? Mir.az bu ləzzətli
Toyuq ətini sevirik, amma etiraf edək ki, toyuğun ən quru hissəsi döş ətidir. İndi isə Mir.az sizə toyuq döşündən hazırladığınız bütün reseptləri unutduracaq sulu və dadlı toyuq reseptini təqdim
Yumşaq, ədviyyatlı sosulu toyuq qanad resepti. Xüsusilə bişərkən yeməyin qoxusu mətbəxdəki insanları özünə çəkəcək. Hazırsınızsa, mətbəxə keçib Mir.az’ın təqdim etdiyi soslu toyuq qanadı reseptini