Həmişə plov və salat hazırlamaqdan yorulanlar və şam yeməyinə fərqli və doyumlu yemək istəyənlər! Biz də sizi gözləyirdik. Çünki Mir.az’ın paylaşmaq istədiyi gözəl resepti var.Yüngülliyi ilə sizi
Yay-qış şəfa mənbəyi olan şorba reseptlərini əriştə kimi variantlarla daha da məhsuldar etmək mümkündür. Mir.az əriştəli yaşıl mərcimək şorbası reseptini təqdim edir.
Ən dadlı ətlərdən biri olan quzu əti kulinariya mədəniyyətimizin vazkeçilməz hissəsidir. Xüsusən də yaz aylarında heyvanlar çöldə otlamağa getdikcə quzu əti daha da dadlı olur. Deməli,2 aydan sonra
Bütün fəsillərdə rahatlıqla tapa biləcəyiniz ən qənaətcil tərəvəzlərdən biri olan kök salatlarınıza və ya yeməklərinizə atılır, canlı rəngi və özünəməxsus dadı ilə mədələrə ziyafət verir.
Deyirlər ki, kərəviz yeyərkən yandırdığımız kalori miqdarı kərəvizin tərkibindəki kaloridən çoxdur. Bunun nə qədər doğru və yalan olduğunu mütəxəssislərin ixtiyarına buraxaq, amma düzgün istifadə
Dəmirlə zəngin ispanağı sevənlər burdadır? Yeməklərini, salatlarını, bol qatıqla istifadə etməyi sevənlər üçün ispanağı bu dəfə fərqli şəkildə istifadə edəcəyiniz bir reseptlə qarşınızdayıq. Beşəməl
Əsas yemək və qəlyanaltı hazırlamaq problemi hamımızın başındadır. Ancaq bu resept elə bir reseptdir ki, həm qəlyanaltısı həm də əsas yeməyi yanındadır.Təqdimatı çox zərif,dadı isə əfsanədir.
Maqnezium çatışmazlığı çox yayılmış bir problemdir. Nəzərə alsaq ki, biz müntəzəm olaraq sağlıqlı qidalar istifadə etmirik və immunitetimiz zəifləyir.Amma 100 qram ispanaq gündəlik maqnezium