Kök şorbası "crecy soup" adlanan fransız klassikidir. Digər şorbalarla müqayisədə fərq; qatılaşması üçün un deyil, düyü istifadə edilməsidir. Tərkibindəki şəkər miqdarını azaltmaq üçün və
Bir neçə inqrediyentlə əla dad, buna deyilir. Kök taratoru az ərzaqla hazırlanan və bir neçə tərkib hissəsi və xüsusiyyətləri olan sadə, lakin cəlbedici məzədir. Amma o qədər dadlıdır ki, hər şeydən
Bəlkə də ən sadə,ən asan badımcan reseptlərindən biridir. Bu, hər kəsin sevəcəyi və doymaq bilməyəcəyi bir ləzzətdir.Mir.az qiyməli badımcan reseptini təqdim edir.
Axşam yeməyində yeyə biləcəyiniz ləzzətli reseptimiz var! Ət və holland pendirli pide resepti ilə sevdiklərinizin mədəsində bayram əhval-ruhiyyəsi yaradın. Yanında bol köpüklü ayranla yaxşı gedər.
Şəfalı və dadlı resept… Onun dadı və qoxusu insanı ikinci boşqabı da içməyə vadar edir. Bu gözəl şorbanı evdə bişirmək belə özünüzü xoşbəxt hiss etmək üçün kifayətdir.Üstəlik onun qatıqlı sousu
Kəsilmiş hazır xəmirlər muffin qəliblərinə qoyulur. Süd, zeytun yağı, yumurta və qatıqla hazırlanan maye qarışığa doğranmış ispanaq, cəfəri və kəsmik əlavə edilir. İçliklə birləşən xəmirlər nar kimi