Badımcanın mövsümündə hazırlaya biləcəyiniz çox asan və dadlı qızartma resepti.Üzərindəki pendirlə qızardılmış badımcanın birləşməsi badımcan yeməyənləri belə valeh edecek onlar da çox bəyənəcək.
Türk mətbəxinin diqqətəlayiq, iştahaaçan qəlyanaltısı şübhəsiz ki, güclü aroması ilə seçilən humusdur.Noxud və tahinin göz oxşayan, heyrətamiz ahəngindən danışmıram heç. Bu dəfə çörəyin üzərinə türk
Milföy xəmiri qat-qat qalxan,bol yağlı teksturası ilə damaqda ləzzətli bir dad buraxan xəmir növüdür. Evdə hazırlamaq çox çətin olduğundan ümumiyyətlə hazır olanlara üstünlük verilir. Bu səbəbdən
Qurban bayramı demək ətlərdən hazırlanan qovurmaları ləzzətlə yemək deməkdir.Mir.az qovurmalı börək reseptini təqdim edir. Hazırlanması çox asan olan bu ləzzətlə tanış olmaq istəyənləri mətbəxdə
Üzəri bəkməzli, yumurta və küncütlü xırtıldayan, içi zeytun əzməli, holland pendirli, kəklikotu və acı bibərli ləzzətli səhər yeməyi hətta günün istənilən saatı çayın yanında da yeyə biləcəyiniz
Bu ləzzət sizin sevimli ləzzətiniz, qəfil gələn qonağın xilaskarı olacaq... Zeytun yağlı kabaçki qəlyanaltısı resepti sizi mətbəxdə salamlayır.İndidən uğurlar!