Azərbaycan mətbəxi ən dadlı və zəngin mətbəxlərdən biridir. Mir.az milli şirniyyatlarla zəngin Azərbaycan mətbəxindən Qarabağ bölgəsinə məxsus əsl Qarabağ kətəsinin reseptini təqdim edir.
Közlənmiş badımcanın ləzzət verdiyi müxtəlif qəlyanaltı reseptləri var. Bu gün qatıqlı badımcan salatı hazırlamaq üçün sizi mətbəxə dəvət edirem. İlk əvvəl badımcanları sobada bişirin. Sonra sarımsaq
Çayın yanına şokolad dadında və görünüşüylə qonaqlarınızı heyran edəcək peçenye hazırlaya bilərsiniz. Mir.az şokoladlı mərmər peçenye reseptini təqdim edir.
Zülal anbarı olaraq bilinən toyuq dünyada ən çox istifadə edilən ət məhsullarından biridir. Xolesterolu və təzyiq dəyərini tarazlaşdıran bu qida qızartma, soyutma və qovurma kimi üsullarla bişirilə
Yüz illər boyu ölümsüzlük və bərəkət simvolu kimi tanınan narı peçenye, tort, içki və salatlarda istifadə edirik. Yorğunluğu aradan qaldıran, qanda xolesterini salan, təzyiqi tarazlaşdıran, qan
Böyük həyəcanla gözlədiyiniz Yeni il nəhayət yaxınlaşır.Bu bayram gecəsində dadlı süfrə hazırlamaq istəyirsinizsə, doğru ünvandasınız. Yeni il süfrələri dedikdə ilk ağıla gələn dadlardan biri də Yeni
Balqabaq, payız və qış mövsümünün əvəzolunmaz tərəvəzlərindən biridir. Adi şorba reseptlərindən yorulanlar üçün unikal bir reseptdir. Vitaminli dadlı şorbaya heç kəs yox deyə bilməyəcək. Balqabaq