Evdə hazırlaya biləcəyiniz türk mətbəxindən Adana kababı. Asan asan olduğu qədər də dadlı ləzzətli bir kabab. Çəkilmiş ət ədviyyatlarla zənginləşir kərə yağı ilə daha da ləzzətli bir dad alır.
Hər cür peçenye fərqli xoşbəxtlik mənbəyidir. Xüsusən də kərə yağı ilə hazırlanaraq ağızda dağılan olanda yemək başqa ləzzətə çevrilir. İndi hazırlayacağınız peçenye sizin kefinizi daha da
Ət yeməklərini və fərqli dadları kəşf etməyi sevənlər üçün əla reseptimiz var: Monqol əti. Son zamanlar dünya mətbəxinin ən məşhur yeməklərindən birinə çevrilən monqolsayağı ət indi bir çox
Kartof kroketləri, xüsusilə ət yeməklərinin yanında məşhur bir müşayiətçidir. Kroketlərin ləzzəti və xırtıldaması qızartma prosesindən gəlir. Bu reseptdə biz kroketləri bir az yüngülləşdirdik və
Dəniz məhsullarının bəlkə də ən ləzzətlisi olan və hər reseptində dadı ilə seçilən krevetka tərəvəzlərlə qızardıldıqdan sonra soba və güvəc dadını özünə çəkir və ortaya dadlı bir yemək çıxır.
Süd və süd məhsullarını sevməyənlər,vegan pəhrizi qəbul edən və evdə süd məhsulları olmadan dadlı keks hazırlamaq istəyənlər üçün əla reseptimiz var: Yumurtasız, südsüz keks! Üstəlik yumşaqdır!
Əgər həyat qurtaran yeməklərin siyahısını sıralasaq, şübhəsiz ki, makaron daha yüksək yer tutacaq. Qaymaqlı, ispanaqlı, sobaya verilmiş halı,qaynadılmış və.s. İçinə nə atsanız yaraşır, necə
Süfrələrin zirvəsi ət yeməyidir. O yanına gələcək tərəvəz və ədviyyatlarla daha da gözəlləşir. Bununla belə, həmin ət yeməyini dadlı bişirmək vacibdir. Yumşaq bişirilirsə, dadı,duzu yerindədirsə