Şirniyyatlardan aldığımız, ağızda dağılan fərqli dadları ilə pərəstiş etdiyimiz peçenyelərin əslində çox sadə sirləri var. İçində çoxlu kərə yağı və ya marqarin var və onlar xırtıldasın deyə mütləq
Bu dəfə sizə qazanda bişən yox güvəcdə bişən yeməklə tanış edəcəm.O yemək ki yedikdən sonra bütün yeməkləri güvəcdə yemək istəyəcəksiz. Əsl güvəc gil qazanda bişirilir. Yeməyə ləzzət əlavə etmək üçün
Manqal dadında evde -sobada hazırlanan toyuq qanadları. Manqalda bişmiş kimi dadına qoxusuna doyum olmayan qonaqlarınızı qısqandıracaq bir resept. Sobadan çıxan qoxunu,öz suyunda bişmiş qanadların
Xüsusilə,Türkiyənin Antep, Adana, Malatya və Maraş bölgələrinə tanış olan içli köftə dadı, ədviyyatı və ləzzəti ilə insanı bu bölgələrə köçməyə, oradakılarla yaxın dostluq etməyə, hətta evlənməyə də
Bu gün əvvəlcə rəngi, sonra dadı ilə ürəyimizi oğurlayan ləzzətli çuğundur reseptimiz var. Çuğunduru qozla bir araya gətirib qızardılmış çörəyinizin üzərinə sürtməklə dadına doymaq olmayan ləzzət
Evə xüsusi qonaq dəvət etmisinizsə və dadı ilə ağlını başından almaq istəyirsizsə çox düşünmədən ətli fajita hazırlaya bilərsiz. Ət, soğan və rəngarəng bibərlərin yüksək odda qızardıldıqdan sonra
Hazır olun sizin göz bəbəyiniz olacaq gözəl resept gəlir.Üstəlik, bu ölçüdə bolca çıxır və doya -doya yeyə biləcəksiz. İçində pendir olmasa da pendirlə olacaq qədər bir ləzzəti olur. Xırtıldayan bir
Badımcanı birdə bu cür hazırlayın. İsti halda yemək gözəl olsa da, soyuq halda da yeyə bilərsiz. Pomidor sousu və sarımsaq əlavə edilmiş badımcan yeməyinə evdə heç kəs yox deyə bilməyəcək. Üzərinə